Korte blog momentjes

Laatste updates

Zondag 28 juni 2020 - Appelscha

Maddy had een oproepje geplaatst op Facebook, ze zocht een leuke samenwerking met een goede fotograaf om haar portfolio aan te vullen. Ik reageerde dat ik interesse had, en ze reageerde terug dat het haar tof leuk om samen wat moois te maken. Dus naar Appelscha gegaan en inderdaad heel wat moois gemaakt. We hadden gelijk een fijne klik en dat werkt dan toch wel heel prettig. 

Ze wilde niet lachend op de foto, daar begreep ik niets van, en zei: Why not? Je hebt een super lach, toen moest ze nog meer lachen en vertelde me dat dat nooit mocht bij de andere fotografen waarmee ze gewerkt had.

Ik liet haar de foto zien op mijn camera die ik echt super mooi vond (foto 1 hier) en ze werd enthousiast, we hebben heel wat gelachen die shoot..

Woensdag 10 juni 2020 - Dwingeloo

Anna is afgestudeerd en kreeg van haar ouders een fotoshoot kado, hoe leuk is dat:)

We zijn naar het mooie natuurgebied van Dwingeloo geweest, zodat de mooie herder ook mee kon, want daar wilde Anna graag mee op de foto. Veel verschillende settings gestoten, zowel een beetje geposeerd als in de actie(zie foto’s). Het was een super leuke shoot, de tijd vloog voorbij en een hoop mooie foto’s gemaakt.

Vrijdag 12 junii 2020 - Lauwersmeer

Na de shoot met Henro (zie mijn vorige blog) nog even langs het Lauwersmeer gebeid gereden om te kijken of ik daar nog iets ‘leuks’ kon spotten…De dikke Sigma lens op de camera gedaan, statief mee, en aan de wandel. Al vrij snel trof ik deze prachtige Blauwborst in het riet. Te weten dat ik iets tofs gescoord had ben ik in mijn auto gestapt en met een blij gevoel naar huis gereden:)

Vrijdag 12 juni 2020 - Lauwersoog

Henro wilde graag wat nieuwe foto’s voor zijn social-media profiel, dat mocht ook wel, want zijn profiel foto op Facebook was meer dan 4 jaar oud…

We hadden besloten om de shoot bij de vissersboten op Lauwersoog te doen, dat maakt het poseren wat makkelijker, en heb je leuke en verschillende achtergronden.

Henro deed het heel goed, we hebben ook zat lol gemaakt, en dat is terug te zien op de foto’s, zeer geslaagde ochtend geworden met veel mooie resultaten.

Vrijdag 22 mei 2020 - Groningen

Lies wilde graag mooie foto’s van zichzelf, ze was net jarig geweest en dus was dit wel een heel leuk cadeau daarvoor.

We zijn naar de oude suikerfabriek gegaan, Lies houd van kleur en oude materialen, dus dat was wel erg passend. Ze had nog nooit geposeerd, maar met wat lol maken samen en mijn tips en coachen is het helemaal goed gekomen. Ze ging met en blij gevoel weer terug naar Hilversum 🙂

Dinsdag 28 april 2020 - Veendam

Spontaan naar de vogelkijkhut in Veendam geweest, eigenlijk was er pas plek half juni, maar de klanten die de hut geboekt hadden waren vroeg weg.  Martin en ik konden nog wel terecht voor een paar uur. We hadden geluk want de ijsvogel heeft zich 2 keer laten zien 🙂 

Maandag - 20 april 2020 - Groningen

Druk met deze blogs aan de gang, super leuk, maar kan jullie niet blij maken met de nieuwste model shoot’s want Corona veranderd alles. Dus dan doen we het zo, een terugblik op de shoot met Sharon van 2 jaar terug bij het Hemelriekje waar ik onwijs blij mee ben, juist omdat ik mijn creativiteit hier mooi de vrije loop kon laten, niet alleen in de foto maar ook in de visagie ik bij Sharon deed. 

Woensdag - 15 april 2020 - Friescheveen

Her en der zag ik op mijn Facebook pagina toffe foto’s voorbij komen van jonge eendjes, super schattig maar bijna allemaal het zelfde, achter mama aan op het groene gras. De kuiken foto’s wilde ik wel maken, maar dan op mijn manier…Dus met dikke lens in de auto gestapt en naar Friescheveen gereden, op de gok… Hmmm weinig te vinden, totdat ik ineens geritsel hoorde tussen het riet, waar schijnbaar meer water was dan dat ik gezien had 🙂 Tot mijn verbazing zag ik daar een moeder eend met wel 10 jonkies, dus snel mijn camera aan gezet en foto’s gemaakt. Best lastig tussen al de rietstengels door, want ze zijn snel, en mama eend was niet zo blij met me. Ze zwom verder met de kuikens, daar was ik dan wel blij mee, want het water werd groter, minder riet en dus voor mij veel makkelijker om foto’s te maken, zie het resultaat. Trouwens, de capriolen die die ukkies uithalen zijn nogal lachwekkend…!

Zondag 12 april 2020 - Hindeloopen

Vele prachtige platen gezien van Hindeloopen met ‘zacht’ water en ondergaande zon. Nou, zo simpel was het niet om dit perfect te krijgen. Uiteindelijk met statief, grijsfilters, afstandsbediening en een hoop geduld weer die kant op gegaan.    

In drie pogingen is het toch gelukt, kijk maar…

Woensdag - 8 april 2020 - Appelscha

Eigenlijk op zoek naar bruine koeien met lange haren, maar toen ik deze lammetjes in de verte zag lopen kon ik niet meer terug. De hele middag lekker aan de wandel geweest in dit mooie gebied en vreselijk gelachen door de capriolen die deze leuke vrolijke beesten maakten 🙂

Dinsdag - 31 maart - Groningen

Gewoon in mijn hummetje een rondje rond mijn huis, camera mee en wel zien wat je tegen komt….Nou, het was een groot succes, bloemetjes die al bloeien in verschillende kleurtjes, met een blij gevoel naar huis en lekker aan de fotoshop. Deze foto’s zijn ook te bestellen via mijn profiel bij www.werkaandemuur.nl of natuurlijk na dit gezien te hebben rechtstreeks bij mij! 

Zondag - 1 maart 2020 - Flaine

Tijdens onze ski vakantie hebben we mooi gebruik gemaakt van het prachtige uitzicht wat we hadden op de Mont Blanc. We wilden graag wat nieuwe promotie foto’s maken voor onze indoorskibaan die we in de winter draaien, dus statief en afstandsbediening mee en knallen maar.