Eventuele uitbreidingen van de shoot

Visagie

Het belang van visagie bij een fotoshoot

Iedereen die mooie momenten van hun leven wil vastleggen in een fotoshoot, wil daarbij vanzelfsprekend het mooiste resultaat. Het kiezen van de juiste  fotograaf is natuurlijk belangrijk, maar het is nog niet zo eenvoudig om er goed uit te zien op de foto’s. Vooraf moeten veel details gepland worden. Roosfoto helpt je daarbij. De vraag die ook beantwoord met worden is “moet ik een professionele visagist gebruiken”?  Zullen we deze eens samen beantwoorden?

  1. De make-up voor de fotoshoot is niet hetzelfde als je dagelijkse make-up. Algemeen kun je zeggen dat deze veel helderder en dieper in kleuren is. Dit is nodig omdat bij professionele flitslichten de make-up zijn helderheid op foto’s kan verliezen.
  2. Een goede visagist weet hoe jouw gezichtskenmerken goed uitkomen op de foto. Bijvoorbeeld hoe je oogschaduw goed plaatst, de gezichtskleur in lijn brengt, een accent (highlight) legt op de jukbeenderen, etc.
  3. Natuurlijk moet de make-up passen bij de omstandigheden en omgeving van de shoot. Bijvoorbeeld als er geshoot wordt in het zwembad, op het strand, bij contact met water; dan is waterproof make-up een vereiste.
  4. De sfeer die je met je foto wilt afbeelden, kun je goed versterken met de juiste visagie en/of zelfs in de visagie laten terugkomen.  
  5. Het nabewerken van de foto in Photoshop wordt eenvoudiger maar geeft bovenal een natuurlijker resultaat.
Je zult zien dat je je prettiger voelt als je er goed uitziet. Dus een goede visagie draagt zeker bij aan dat gevoel en geeft een boost in het vertrouwen. En niet alleen aan jou, het model, maar ook aan mij, de fotograaf! Ik zie dan al een fantastisch beeld door de lens, en zie direct dat we met enthousiasme de rest van de shoot kunnen doen.
Hopelijk heb ik je hiermee geholpen de vraag te beantwoorden. Zorg in elk geval voor een goede / professionele visagie. Roosfoto kan dat ook verzorgen, hieronder vind je de mogelijkheden.
Uitbreiding visagie
Roosfoto.nl

Touch-up

de puntjes op de i
19 per persoon
  • het bijwerken van de make-up
Populair
Roosfoto.nl

Visagie

professionele make-up
49 per persoon
  • 1 complete make-up look
Roosfoto.nl

Visagie

professionele make-up
69 per persoon
  • 2 complete make-up looks